رشته ها از جمله موادی هستند که از آرد گندم تهیه می شوند. این محصول ها دارای انواع مختلفی مانند رشته پلویی و رشته آشی هستند. این رشته ها در برند های مختلفی تولید می شوند. رشته آشی سپید از برند های معتبر فروش رشته های آشی است. رشته ها در دسته غلات و نان ها قرار می گیرند. این رشته ها از قیمت های مختلفی بر اساس کیفیت برخوردار هستند.
بهترین شیوه تولید رشته آشی
رشته های آشی و پلویی به شکل های مختلف تولید می شود تولید می شوند.
این محصولات از آرد گندم تهیه و در غذاهایی مانند آش و برنج استفاده می شوند.
رشته آشی به صورت های مختلف در بسته بندی های مختلف به فروش می رسد.
رشته آشی کیلویی نیز برای مصرف های بالا مقرون به صرفه تر است.
طرز تهیه این محصول ها بسیار آسان است که یکی از روش های آن را بیان می کنیم.
برای درست کردن رشته به مواد زیر نیاز داریم.
آرد گندم به مقدار دو پیمانه
نمک به مقدار یک قاشق چای خوری
آب ولرم به مقدار لازم
آرد اضافی به مقدار لازم
برای درست کرد رشته بهترین آرد، آرد گندم است که در درست کردن نان به کار می رود.
ابتدا باید آرد را با نمک مخلوط کرده و سپس آن را الک کنیم.
آردی که الک کردیم را با مقداری از آب ولرم که نه سرد است و نه گرم، مخلوط می کنیم و آن ترکیب را انقدر بهم می زنیم تا یک خمیر نسبتا سفت و منسجم بدست آید.
خمیری که بدست می آید باید طوری باشد که به ظرف نچسبد و راحت جدا شود.
برای ورز دادن خمیر یا می توانید از خمیر زن استفاده کنید و یا اینکه با دست خمیر را ورز دهید.
توجه کنید که این خمیر از خمیر عادی کمی سفت تر است.
بعد از این مرحله مقدار آرد اضافی را روی تخته ای ریخته و خمیر را روی آن قرار می دهیم.
و سپس دوباره روی خمیر آرد می ریزیم.
وردنه را نیز با آرد آغشته کرده و خمیر را با آن باز می کنیم.
سپس باید خمیر را آنقدر باز کنیم که نازکی آن در حدی باشد که با برش ها پاره نشود.
یک نکته جالب که در مورد آش رشته وجود دارد این است که هر چه رشته ضخیم در باشد آش خوشمزه تر است.
این نکته حتما رعایت شود که روی برش ها حتما آرد بپاشید چون اگر خمیر خیس و چسبنده باشد در خشک شدن مشکل ایجاد می شود.
فروش ویژه انوع رشته آشی سپید کیلویی
فروش رشته آشی در تمام مراکز فروش در برند های مختلف ممکن می باشد.
رشته آشی نسبت به رشته پلویی طرفدار بیشتری دارد.
تولید کنندگان رشته آشی سپید نیز این رشته را در بسته بندی های مختلفی در بازار عرضه می کنند و کیفیت این رشته ها برای تهیه آش مورد قبول است.