تمام انواع رشته ها از آرد گندم تهیه می شوند و کاربرد های گوناگونی دارند. رشته پلویی حامدی از انواع رشته های مرغوب پلویی است که نمایندگی های فروش آن در سراسر کشور وجود دارند. در روش های سنتی از مخلوط کردن آب و آرد گندم خمیری تهیه می کردند که با آن رشته ها در قطر های مختلف برای استفاده های مختلف تولید می کردند.
تفاوت رشته پلویی کارگاهی با صنعتی
انواع رشته پلویی برای خرید وجود دارد و با توجه به نیاز قابل تهیه هستند. رشته های پلویی و رشته های دیگر در کشور ما هم به صورت کارگاهی و هم به صورت صنعتی عرضه می شود.
رشته ها از نظر ارزش غذایی در دسته غلات ها و نان ها قرار می گیرند.
رشته ها مرغوبیت های متفاوتی دارند و باید توجه داشته باشید که برای تهیه و استفاده از این رشته ها حتما باید کالای مرغوب تهیه کنید چرا که به عنوان خوراکی مصرف می شود و اهمیت آن برای سلامتی زیاد است.
برای بسته بندی کردن رشته های مختلف از جنس های مختلفی از بسته بندی استفاده می کنند.
مثلا برای بسته بندی رشته های آشی و پلویی از بسته بندی های مقوایی استفاده می کنند.
بسته بندی های رشته های سوپی مانند بسته بندی ماکارونی است.
تفاوت هایی که بین رشته آشی و پلویی وجود دارند در بعضی از مراحل تهیه آن ها است.
در تهیه رشته آشی از آرد گندم درجه یک استفاده می شود ولی در رشته های پلویی از آرد گندم معمولی استفاده می شود.
در رشته های آشی آب و نمک را با آرد درجه یک مخلوط می کنند و سپس با دستگاه هایی آن ها را خشک می کنند.
ولی در رشته های پلویی هم می تواند نمک وجود داشته باشد هم اینکه بدون نمک رشته را تهیه می کنند.
قیمت انواع رشته پلویی جعبه ای حامدی
قیمت انواع رشته پلویی با توجه به مرغوبیت و برند های متخلف متفاوت است.
قیمت رشته پلویی حامدی را نیز می توانید مانند رشته های دیگر از مراکز پخش کننده این رشته جویا شوید.
مرغوبیت رشته های پلویی خیلی به بسته بندی آن ها مرتبط نمی شود و تمام برند ها بسته بندی های مشابهی را دارند.
امروزه همانند قدیم استفاده از این رشته ها زیاد است و با گذشت زمان طرفدار های آن ها کم نشده است.
از رشته های پلویی به عنوان کمک کننده در تهیه مقدار زیادی برنج استفاده می شود و شما می توانید به جای اینکه از مقدار زیادی برنج استفاده کنید ، از رشته پلویی هم استفاده کنید و این رشته طعم غذای شما را عوض نخواهد کرد و اتفاقا جلوه ی زیبایی به غذای شما می دهد.