رشته پلویی از انواع رشته های خوراکی و قابل استفاده در غذا ها است. از جمله رشته های با کیفیت پلویی می توان به رشته پلویی اصفهان اشاره کرد. رشته ها انواع مختلفی دارند که به رشته های آشی و ماکارونی جهان تقسیم می شوند. رشته های مختلف در بسته بندی های مختلف در بازار عرضه می شود و با توجه به مصرف خود می توان بسته مناسب را با مقدار مناسب انتخاب کرد. این رشته ها به علت مرغوبیت بالا برای صادرات نیز استفاده می شوند.
رشته پلویی با چه آردی تولید می شود؟
رشته های پلویی همانند رشته های آشی بهتر است از آرد گندم در آن ها استفاده شود.
آرد گندمی که با آن نان می پزند بهترین آرد برای تولید رشته ها است.
تفاوت رشته های آشی و پلویی در شکل و اندازه ظاهری آن ها است.
رشته پلویی در انواع مختلفی تولید می شود.
که رشته پلویی سنتی، رشته پلویی کارخانه ای و رشته پلویی صنعتی از انواع آن ها است.
رشته های آشی نیز در این سه نوع تولید می شود.
تفاوت هایی در تولید رشته آشی و پلویی وجود دارد که بسیار جزئی است.
مثلا در تولید رشته آشی حتما نمک وجود دارد ولی در تولید رشته پلویی می تواند نمک وجود داشته باشد و هم می تواند نداشته باشد.
رشته های پلویی از رشته های آشی نازک تر هستند.
برای تولید رشته های پلویی ابتدا آرد گندم را الک می کنیم و به آن آب اضافه می کنیم و آن قدر به هم میزنیم تا سفت شود.
بعد از سفت شدن باید آن را ورز دهیم که این کار را هم می توان با خمیرزن انجام داد و هم با دست.
بعد از ورز دادن آن را پهن می کنیم و با کاتر یا چاقو به صورت رشته برش می دهیم.
حتما توجه کنید که اگر در زمان خشک شدن رشته ها، این رشته ها خیس باشند در خشک شدن آن ها مشکل ایجاد می شود.
رشته های پلویی بعد از مرحله الک کردن آرد می توان به آن ها نمک اضافه کرد یا اینکه نمکی اضافه نکرد.
اضافه کردن نمک به بهبود خاصیت ارتجاعی خمیر و بافت آن و همچنین میزان چسبندگی آن مربوط می شود.
خرید بهترین رشته پلویی سنتی اصفهان
رشته ها در شهر های مختلف تولید و به فروش می رسند.
خرید رشته پلویی و ماکارونی رشته ای مانا در هر شهر و هر مغازه عرضه کننده این رشته ها وجود دارد.
یکی از شهر های تولید کننده این رشته ها با مرغوبیت بالا اصفهان است.
اصفهان نیز این رشته ها را در بسته بندی های مختلف و انواع مختلف در بازار ایران عرضه می کنند.